×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Transferrykte: G2 nära att signa bänkade Complexity-spelaren

2
Complexity-spelaren Justin "⁠jks⁠" Savage pekas ut som ersättare för Audric "JACKZ" Jug.
G2 Esports ska vara nära att signa den australiensiska spelaren Justin "jks" Savage från Complexity Gaming. Det rapporterar både nyhetssajten Dexerto och den franska nyhetssajten 1PV.

Enligt uppgifterna ska jks vara tänkt att ersätta G2:s franska rifler Audric "JaCkz" Jug som enligt tidigare mediauppgifter placerats på bänken tillsammans med Aleksi "Aleksib" Virolainen. jks har varit bänkad i Complexity sedan november förra året men hoppade under vårsäsongen in i Faze Clan som ersättare för Håvard "rain" Nygaard under IEM Katowice och var då en av lagets bästa spelare när Faze vann hela turneringen.

Ändringarna i G2 kommer efter en resultatmässigt misslyckad säsong. Inför säsongen värvade laget Aleksib och Ilya "m0NESY-" Osipov för att utmana i toppen men värvningarna har inte gett önskad effekt.

Om transferryktena stämmer har G2 följande uppställning inför hösten:
Nikola "NiKo" Kovač
Nemanja "huNter" Kovač
Ilya "m0NESY-" Osipov
Justin "jks" Savage

Aleksi "Aleksib" Virolainen (transferlistad)
Audric "JaCkz" Jug (transferlistad)
Kenny "kennyS" Schrub (transferlistad)

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Starseries/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..