×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Media: G2 stuvar om ordentligt i femman inför hösten – kan släppa ytterligare en spelare

1
Enligt uppgifter i fransk media ska G2:s trotjänare Audric "JACKZ" Jug vara på väg bort från laget.
I slutet av förra veckan meddelade G2 Esports in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen att han letar en ny femma och därmed lämnar sitt lag efter bara en säsong. Nu briserar uppgifter om att Aleksib kanske inte är den enda spelaren som förpassats till bänken.

Enligt den franska nyhetssajten 1PV ska också lagets franska rifler Audric "JaCkz" Jug finna sig i samma situation. Enligt sajten har JACKZ fått höra från G2-ledningen att han är fri att leta nya lag inför höstens säsong.

Under fjolårets höstsäsong var G2 ett av få lag som utmanade Natus Vincere i världstoppen. Inför 2022 värvade laget Aleksib och Ilya "m0NESY-" Osipov för att ytterligare kunna utmana i toppen. Värvningarna har dock inte gett önskad effekt och G2 avslutar vårsäsongen med en åttondeplacering på världsrankingen.

Vilka spelare som G2 överväger som ersättare för Aleksib och JACKZ finns ännu inga uppgifter om.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..