×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Transferrykte: G2 uppges värva Copenhagen Flames-spelare – höstens femma kan vara spikad

1
Enligt fransk media är det nu spikat vilka fem spelare som kommer representera G2 Esports i höst.
G2 Esports har en fulltalig femma inför höstsäsongen. Det rapporterar åtminstone den franska nyhetssajten 1PV som säger sig ha fått veta att dansken Rasmus "HooXi" Nielsen skrivit ett längre kontrakt med organisationen.

Enligt 1PV utgör HooXi tillsammans med Justin "jks" Savage de sista pusselbitarna i G2:s lagbygge inför höstens säsong. Duon ska ersätta Aleksi "Aleksib" Virolainen och Audric "JaCkz" Jug. G2 har sedan tidigare meddelat att Aleksib är satt på transferlistan men ännu inte kommunicerat något om JaCKz framtid i laget.

Under våren spelade HooXi i Copenhagen Flames och ledde då sin danska femma till fina sportsliga resultat. Laget slutade bland annat på en delad femteplats i Majorn i Antwerpen innan organisationen valde att transferlista spelarna en gång för alla.

Om uppgifterna stämmer ställer G2 upp med följande femma i höst:
Nikola "NiKo" Kovač
Nemanja "huNter" Kovač
Ilya "m0NESY-" Osipov
Rasmus "HooXi" Nielsen
Justin "jks" Savage

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..