×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Transferrykten: Flera spelare pekas ut som potentiella G2-nyförvärv

1
Flera spelare ryktas vara aktuella som ersättare för Aleksi "Aleksib" Virolainen och Audric "JaCkz" Jug i G2 Esports.
Ända sedan vårsäsongen avslutades har det ryktats en hel del kring ändringar i G2 Esports femma. Aleksi "Aleksib" Virolainen har fått lämna startfemman och enligt uppgifter i media ska även Audric "JaCkz" Jug vara på väg bort från laget.

Några bekräftade uppgifter om vilka spelare som ska ersätta de två G2-spelarna har dock inte kommit. Det har däremot spekulerats vilt i vilka spelare som kan tänkas vara aktuella.

I den ryska nyhetssajten Escorenews uttalade sig den ukrainska coachen Sergey "LMBT" Bezhanov i frågan och berättade då att han hört att G2 skulle vara intresserade av den tyska BIG-duon Johannes "tabseN" Wodarz och Fatih "gob b" Dayik.

— Jag har hört att tabseN och gob b kanske går med i G2. Om det verkligen händer så ser det väldigt starkt ut, säger LMBT enligt sajten.

Förutom tabseN och gob b har det också spekulerats kring huruvida Natus Vinceres bänkade in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov skulle vara ett alternativ för G2 som ersättare för Aleksib. Enligt LMBT vore det dock en mindre trolig lösning.

Den ryska profilen Alexey "OverDrive" Birukov, som tidigare läckt flera stora transfers på förhand, har också nämnt Boombl4 tillsammans med Mareks "YEKINDAR" Gajinskis som potentiella ersättare i G2. Overdrive har även nämnt den före detta Fnatic-spelaren Alex "ALEX" McMeekin som en person på G2:s radar.

Artikelbild: Kalle Strömgren, Stefan Petrescu/PGL och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..