×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Natus Vincere förlänger med inhopparen: "Inte alltför sjaskigt"

1
Andrey "⁠B1ad3⁠" Gorodenskiy bekräftar att Viktor "⁠sdy⁠" Orudzhev får fortsätta i Natus Vincere under hösten.
Victor "sdy" Orudzhev får fortsätta spela för Natus Vincere under hösten. Det bekräftar Navi-coachen Andrey "B1ad3" Gorodensky i en intervju som organisationen under gårdagen publicerat på sin Youtube-kanal.

— Vi har producerat några ganska bra resultat med sdy, vi kom tvåa i Köln och vann Blast, vilket inte är alltför sjaskigt. Det är därför vi bestämt oss för att det är vettigt att fortsätta med honom som stand-in, säger B1ad3 i intervjun.

sdy anslöt sig till Natus Vincere i juni och ersatte då den bänkade in-game leadern Kirill "Boombl4" Mikhailov. Den ukrainska 25-åringen, som lånats in från MAD Lions som lade ned sin Counter-Strike-satsning under våren, har under sin tid i Navi imponerat på många.

— Det är möjlgt för sdy att anpassa sig och bli ännu bättre men det tar tid. Sammantaget kan jag säga att han gör ett riktigt bra jobb i vissa situationer, säger B1ad3 om spelarens prestation.

— Om han kan förbättra sitt spel och anpassa sig till vår spelstil kan vi vinna turneringar, säger han.

Natus Vinceres första tävlingsmatch för säsongen spelas om två veckor då laget ställs mot Complexity Gaming i Blast Premiers gruppspel.

Navi inleder höstsäsongen med följande femma:
Denis "electronic" Sharipov
Ilya "Perfecto" Zalutskiy
Oleksandr "s1mple" Kostyliev
Valeriy "b1t" Vakhovskiy
Victor "sdy" Orudzhev

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..