×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Efter finalförlusten — s1mple kastade silvermedaljen till publiken: "Får inte plats i väskan"

0
Världens bästa spelare har inte plats för några onödiga medaljer.
Faze Clan vann till slut gårdagens final av IEM Cologne med 3-2 i kartor över Natus Vincere. Efter den tunga finalförlusten valde Navi-spelaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev att kasta sin silvermedalj till publiken, något som många tolkade som ett tecken på frustration.

När s1mple senare under kvällen utsågs till turneringens mest värdefulla spelare av CS:GO-sajten HLTV förklarade han att anledningen till att han kastat medaljen inte var frustration, utan platsbrist.

— Nej, jag reser bara hela tiden med min väska, och jag har inte plats för den stora DHL MVP-medaljen och den här medaljen är... det är för många medaljer i den här väskan bara, svarade en skrattande s1mple när han fick frågan.

I intervjun berättar världens bästa spelare att han inte kommer att ta mycket ledigt under spelarnas semester. På frågan om vad han ska göra under ledigheten svarar han att han kommer att spela.

— Jag ser fram emot att träna så mycket som möjligt med det här laget för att kunna vinna alla turneringar och besegra Faze Clan.

— Jag är säker på att vi i framtiden kommer att spela mycket bättre och det kommer att bli andra resultat, säger han.

MVP-medaljen från IEM Cologne var s1mples 21:a medalj någonsin. Ingen annan spelare har någonsin vunnit så många MVP-utmärkelser.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..