×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Natus Vincere-stjärnan sågar senaste patchen: "Gillar det inte"

1
Valerii "b1t" Vakhovskyi delar sina meningar kring den senaste CS:GO-patchen.
Legendariska Valeriy "b1t" Vakhovskiy från Natus Vincere uttryckte sitt missnöje kring den senaste patchen i CS:GO som bland annat påverkade M4A1-S-vapnet samt kartan Ancient. Intervjun delades av Fragster på Reddit.I videon nämner b1t att ändringen till M4A1-S inte tagit så hårt på honom trots att mängden kills kan påverkas med de 5 mindre patronerna spelare har att skjuta med. Dock uttrycktes missnöjet mot förändringen på kartan Ancient klart och högt:

- Jag gillar inte förändringarna på kartan, speciellt på A-site där de fullständigt murade av väggen och ändrade ett par positioner. Nu är det mycket lättare att spela som T, och jag gillar inte den här typen av förändringar, säger b1t angående Ancient-förändringarna.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..