×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Officiellt: BIG förlänger med tyska duon – stannar i minst fem år till

1
Ikonerna skriver långtidskontrakt med den tyska storklubben.
Den tyska storklubben BIG har skrivit nya långtidskontrakt med lagets in-game leader Johannes "tabseN" Wodarz och lagets coach Fatih "gob b" Dayik. Det meddelar BIG genom ett pressmeddelande under fredagen.

De nya kontrakten skrivs på fem år och innebär att både tabseN och gob b kommer att utgöra stommen i BIG fram till och med 2027. De båda var med och grundade organisationen år 2017 och är dessutom delägare i BIG.

Beskedet kommer efter att det ryktats om att duon skulle vara aktuella för G2 Esports som ersättare för Aleksi "Aleksib" Virolainen och Rémy "XTQZZZ" Quoniam. Ryktet spreds efter att den ukrainska coachen Sergey "LMBT" Bezhanov berättat i en intervju att han hört att G2 skulle vara intresserade av duon, uppgifter som fick tabseN att skriva på Twitter att han "aldrig skulle överge sitt barn".


BIG har följande uppställning:
Johannes "tabseN" Wodarz
Tizian "tiziaN" Feldbusch
Florian "syrsoN" Rische
Josef "faveN" Baumann
Karim "Krimbo" Moussa

Fatih "gob b" Dayik (coach)

Artikelbild: Pressbild/BIG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..