×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

G2-stjärnan kopplas ihop med Fnatic – cArn dementerar: "Kommer inte hända"

1
Aleksi "Aleksib" Virolainen ryktas vara ett namn som är av intresse för Fnatic.
Den finska spelaren Aleksi "Aleksib" Virolainen sattes på transferlistan i G2 Esports för mindre än två veckor sedan. Men redan nu verkar det finnas gott om intressenter för de 25-årige in-game leadern, åtminstone om man får tro den finska CS:GO-profilen Mr. Insider.

I en uppmärksammad tweet skriver Mr. Insider att Aleksib fått flera bud från såväl europeiska som nordamerikanska lag. De mest kända lagen som ska ha visat intresse för spelaren uppges vara Fnatic och Evil Geniuses.


Ryktena har fått Fnatics svenska delägare Patrik "cArn" Sättermon att kommentera frågan. I en Reddit-tråd delar användaren xNieminen en print screen från vad som sägs vara ett meddelande från Fnatics Discord där cArn dementerar att Aleksib skulle vara aktuell för laget.

Bildkälla: xNieminen/Reddit
Bildkälla: xNieminen/Reddit


"Nej, det kommer inte att hända vid den här tidpunkten. Han är en jättebra kille dock, vi pratade med honom när han bänkades men jag tror att han behöver lite mer tid för att landa med de nya omständigheterna", skriver cArn.

I Fnatics nuvarande uppställning är det William "mezii" Merriman som agerar in-game leader. Med mezii som IGL och Ludvig "HEAP" Alonso som provspelare lyckades laget avsluta säsongen med att komma tvåa i onlineturneringen Republeague 3. Det är i skrivande stund oklart om HEAP kommer att provspela för Fnatic även i inledningen av höstens säsong.

Fnatics kontrakterade spelare är just nu:
Freddy "KRiMZ" Johansson
William "mezii" Merriman
Nico "nicoodoz" Tamjidi
Fredrik "roeJ" Jørgensen

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Fnatic/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..