×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter skilsmässodramat — Boombl4 spelar in raplåt i studio

0
Den forna Natus Vincere-stjärnan hintar om en satsning på sin musikkarriär.
Den senaste månaden har varit intensiv för Kirill "Boombl4" Mikhailov. Efter att ha placerats på bänken i Natus Vincere skiljde sig 23-åringen i en stormig process som slutade med att Boombl4 meddelade att han planerar att stämma sin ex-fru efter att ha blivit publikt anklagad för drogmissbruk och otrohet.

Nu när den värsta stormen lagt sig har Boombl4 börjat hinta om en karriär bortom CS:GO-spelandet. Under den senaste tiden har Boomble nämligen delat videos av sig själv i en musikstudio. I filmerna syns Boombl4 rappa i en musikstudio, något som fått flera av hans fans att spekulera i om Boombl4 planerar att släppa egenskriven musik.

Se Boombl4 rappa i studion nedan:

Det är inte första gången som Boombl4 visar sin musikaliska sida. Han har tidigare sjungit en cover av Alexander Rybaks Eurovision-vinnare "Fairytale" och rappat i videos från Natus Vincere.


Det är i skrivande stund inte känt om Boombl4 överväger en seriös satsning på en karriär inom musiken eller om han spelar in musik för skojs skull.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Boombl4/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..