×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Boombl4 öppnar upp sig om kaoset med ex-frun, att få sparken från NaVi och droganvändningen

1
I en intervju med Ryze berättar Kirill "Boombl4" Mikhailov mer om hans känslor gällande hans ex-fru, droganvändningen och NAVI.
Efter flera kontroverser gällande Kirill "Boombl4" Mikhailov den senaste tiden öppnar spelaren nu, i en intervju med Ryze, upp sig om allt som hänt.

Han berättar om en stökig relation med ex-frun där de, redan innan det ökända frieriet, gjorde slut ett flertal gånger. Till och med när laget vunnit Majorn och Boombl4 friade på scenen var paret inte ens ihop. Han berättar även om flera saker hon gjorde som han inte stöttade, till exempel som att lägga ut bilder på sig själv med ryska flaggor och stridsfordon.

Gällande den ökända videon där Boombl4 påstås ta droger så förnekar Boombl4 att han är beroende av droger och vidhåller att han är nykter. Han påstår att han endast testat en gång i Mexico men att han inte gillat upplevelsen.

Anledningen till att Boombl4 fick lämna Natus Vincere har spekulerats om men enligt han själv så var det på grund av hans ex-frus dåliga beslut. Boombl4 är dock inte redo att lägga proffsscenen bakom sig utan berättar att han kommer göra allt i hans makt för att komma tillbaka.


Videokälla: Twitch/PGL
Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..