×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Här blir s1mple knivad av Navi-inhopparen: "Bänkad"

1
Man knivar inte världens bästa spelare ostraffat. Eller?
Under Blasts vårfinaler hoppade den 25-årige ryska doldisen Victor "sdy" Orudzhev in i Natus Vincere för att ersätta bänkade Kirill "Boombl4" Mikhailov. Efter att laget vunnit turneringen meddelade laget att sdy fortsätter i Navi även under vårsäsongens sista storturnering IEM Cologne.

När Natus Vinceres stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev häromdagen sände lite Faceit-matcher på sin Twitch-kanal fick 24-åringen möta sin nyblivne lagkamrat i en match. Och sdy passade på att förnedra världsstjärnan rejält.

I ett klipp från s1mples sändning får tittarna se hur sdy smyger sig på s1mple och knivar ner honom på ett minst sagt kränkande vis. s1mples reaktion på tilltaget är att begrava sitt ansikte i händerna, skriva "råtta" i chatten och skämtsamt säga att sdy kommer att bli bänkad.

Se sdy kniva ner s1mple nedan:


Artikelbild: Skärmbild/CS:GO och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..