×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-coachen stänger dörren för dev1ce: "Kommer fortsätta jobba"

2
Enligt Astralis huvudtränare kommer laget inte att göra några ändringar inför höstsäsongen.
Ända sedan Ninjas in Pyjamas stora AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz sjukskrevs i december förra året har det ryktats om att spelaren kan göra comeback i sitt förra lag Astralis. Någon comeback verkar dock inte vara nära förestående.

I en intervju med CS:GO-sajten HLTV fick Astralis huvudtränare Martin "trace" Heldt häromdagen frågan om lagets fans kan vänta sig några ändringar i femman inför höstens säsong. Enligt coachen blir det inga ändringar då laget satsar långsiktigt med sin nuvarande femma.

—Nej, vi ska bara fortsätta jobba. Det är alltid ett långsiktigt projekt, vi spelar inte för att vinna nästa turnering, vi spelar för att vinna, låt oss säga om ett halvår eller vad som helst, säger han i intervjun.

Även om frågan var allmänt ställd tolkar många svaret som att det inte är aktuellt med en comeback för dev1ce i Astralis-tröjan än på ett tag. Ända sedan spelaren lämnade för NIP i april förra året har det danska stjärnlaget haft svårt att hitta en fullgod ersättare.

I februari värvade Astralis Asger "farlig" Jensen på positionen. Sedan dess har laget stått för ett flera starka insatser, bland annat en delad tredjeplats i IEM Cologne, trots att Farligs individuella statistik inte varit på topp. I en intervju med Dot Esports berättade Farlig så sent som i juni att han inte försöker tänka på möjligheten för dev1ce att komma tillbaka.

— Vad fan kan jag göra åt saken om dev1ce kommer tillbaka? Det är vad det är, allt jag kan göra är att spela de matcher jag kommer att få spela, sade Farlig då.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..