×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

CS:GO-fan gör video med dev1ces senaste Faceit-höjdpunkter — se den här

1
Ninjas In Pyjamas-stjärnan håller igång sitt CS:GO-spelande på Faceit.
AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz har varit utanför Ninjas in Pyjamas trupp sedan december förra året då han blev sjukskriven. Sedan dess har det mer eller mindre varit tyst om när dev1ce kan vara redo att göra en comeback på servern, något som fått fans att spekulera i att spelaren kan vara på väg bort från det svenska laget.

Även om det råder tystnad kring dev1ces status från NIP-håll råder det viss aktivitet från spelaren. 26-åringen håller nämligen igång sitt CS-spelande genom att bland annat spela matcher på sitt Faceit-konto.

Faceit-spelande är något som flera av dev1ces fans snappat upp och en av dem har gått igenom danskens matcher och samlat några av hans bästa plays i en highlight-video.

Se videon här:

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..