×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Thorin i podcast: "dev1ce är på väg tillbaka till Astralis"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz och Valdemar "valde" Vangså ryktas vara på väg till Astralis.
Legendaren Nicolai "dev1ce" Reedtz kan vara på väg tillbaka hem till Astralis. Detta hävdar Duncan "Thorin" Shields i en podcast som spelades in under Majorn i Antwerpen.

Under ett segment av podden diskuterar Thorin och Richard Lewis möjliga och ryktade transfers av Valdemar "valde" Vangså och dev1ce till Astralis efter en teori att OG aldrig skulle bänkat en så stark spelare utan en bra deal på bordet.

Lewis pekar även ut att valdes agent är en tidigare Astralis-delägare som tidigare arbetat med Nikolaj Nyholm som är nuvarande styrelseordförande i Astralis.

Thorin tar över ordet kring diskussionen kring danska transfers och fokuserar på dev1ce möjliga transfer till det danska stjärnlaget.

- Vad jag har hört från bakom kulisserna är att, och jag ska vara väldigt försiktig med hur mycket jag säger om detta, men i grunden så har inte hela dev1ce och Ninjas in Pyjamas-grejen inte varit som det verkar, säger Thorin.

Rykten kring dev1ce möjliga hemresa till Astralis cirkulerade redan under förra året men besvarades av stjärnskytten som "nonsensrapporter". Trots detta hävdar Thorin att det ligger sanning i historien.

- Så vitt jag vet så har det något att göra med dev1ce privatliv som förändrats, säger Thorin. Jag har hört att valde ska dit och ja, jag har hört att den frikostiga sonen återvänder.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..