×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Förenade Arabemiraten

NIP-spelarens svar om dev1ce får fansen att spekulera: "Kanske en freudiansk felsägning"

1
Fansen fortsätter spekulera kring Nicolai "dev1ce" Reedtzs framtid i Ninjas In Pyjamas.
I veckan är Ninjas in Pyjamas på plats i Dubai för att spela i turneringen Global Esports Tour. Under pauserna mellan matcherna visar arrangören upp intervjuer med deltagarna och ett intervjusvar från Erik "ztr" Gustafsson har fått NIP-fansen att åter spekulera om Nicolai "dev1ce" Reedtzs framtid i laget.

— Det är förstås dåligt för laget när dev1ce lämnar. Han har uppnått så många saker och är en så bra spelare, så det är klart att det är svårt att ersätta honom, säger ztr i intervjun.


Klippet av intervjusvaret har i skrivande stund setts över 11 000 gånger på Twitch och har gett upphov till en hel del spekulationer på både Reddit och Twitter där flera användare tolkar svaret som ett bevis på att dev1ce inte kommer att återvända till NIP.

"Han kunde ha sagt 'när dev1ce inte är här' eller 'inte kan spela'. Kanske en freudiansk felsägning när han pratar engelska istället för svenska, men jag tror att de flesta inser att dev1ce inte kommer att återvända till laget", skriver Reddit-användaren Roseattachamps.
I ett uttalande på Twitter gjorde ztr senare klart att hans svar inte skulle tolkas på det viset. I ett svar på en tweet från journalisten Luís Mira skriver ztr att han syftade på att dev1ce inte spelar för tillfället.

"För att klargöra menade jag att 'att lämna' som i att 'inte spela längre'", skriver ztr.NIP:s AWP-stjärna har varit sjukskriven sedan december förra året. Sedan dess har 26-åringens framtid varit ett hett omdebatterat ämne och så sent som i förra veckan berättade CS-profilen Duncan "Thorin" Shields att han hört rykten om att dansken skulle vara på väg tillbaka till sitt gamla lag Astralis.

Artikelbild: Pressbild/NIP och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..