×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: Astralis intresserade av OG-spelaren

2
Astralis är intresserade av Valdemar "valde" Vangså. Men om det kommer att bli någon deal är oklart.
Astralis har varit väldigt upp och ner de senaste åren. I samband med detta har det även många rykten kring lagändringar flugit till höger och vänster. Ett rykte som hållit i sig under en längre period är att dansklaget ska vara intresserade av Valdemar "valde" Vangså.

Tidigare har Duncan "Thorin" Shields och Richard Lewis pratat om detta i en av sina podcasts. Detta rykte späds nu på ännu mer genom att den ryska profilen Aleksey "OverDrive" Biryukov gått ut med detta i sin Telegram-kanal.

Något som dock ska ha satt käppar i hjulet verkar vara spelarens buyout. OverDrive skriver att Astralis ska ha varit intresserade men att de inte planerade på att köpa honom. Under förra året förlängde valde sitt kontrakt med OG och detta löper ut i slutet av detta året. Hur mycket hans buyout ligger på är dock inte känt.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..