×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NIP-stjärnan om AWP-pressen: "Många tror att jag ska vara en ny dev1ce"

2
Patrick "es3tag" Hansen menar att man inte ska vänta sig att han agerar stjärnspelare i laget.
När Ninjas in Pyjamas säkrade en delad femteplats i vårens Major gjorde man det utan Nicolai "dev1ce" Reedtz på servern. Lagets 26-åriga AWP-stjärna har varit sjukskriven sedan december förra året och någon information om hans comeback har inte delats av NIP.

Istället har dev1ces landsman Patrick "es3tag" Hansen varit den som i huvudsak agerat AWP-spelare för NIP. I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk berättar es3tag om hur han ser på förväntningarna som kommer av att vara dev1ces ersättare.

— Jag tror att många tror att jag ska vara en ny dev1ce och det kommer jag inte att vara, säger han.

— Inte för att jag inte tror att jag kan göra samma saker som honom. Devve är bra på positionering och rörelse och jag tror att jag kan lära mig det också. Men jag tror inte att det finns utrymme för den spelstilen i det här laget just nu.

Enligt es3tag fyller han en annan roll i laget än den roll som dev1ce vanligtvis har, något som gör att man bör ha andra förväntningar på honom än vad man har på dev1ce.

— Vi behöver någon som erbjuder sig att ge bort granater och göra de tuffa sakerna som behöver göras hela tiden. För att vi ska kunna vinna är det viktigt att det finns någon som är villig att göra det och just nu är det jag som gör det, säger han.

— Jag tycker att det är viktigt att inse att det inte är jag som ska gå ut och vara stjärnan i laget när vi har spelare som Ludvig "Brollan" Brolin, Fredrik "REZ" Sterner och Hampus "hampus" Poser.

Nästa gång vi får se es3tag på servern är på måndag nästa vecka. Då spelar NIP sin öppningsmatch i IEM Dallas mot det tyska laget BIG.

Artikelbild: Stefan Romare och João Perreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..