×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple rasar över Boombl4s skilsmässa: "Alla varnade honom för detta"

1
Natus Vincere-stjärnan har gett sin syn på situationen med Kirill "Boombl4" Mikhailovs skilsmässa.
När den bänkade Natus Vincere-spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov igår skilde sig från sin fru anklagades han publikt av henne för att ha varit både otrogen och för att ha drogproblem. I samband med anklagelserna spreds också en video som påstods visa Boombl4 ta droger vilket ledde till skandalrubriker världen över.

Boombl4 svarade med att i sin tur anklaga ex-frun Lika "LiQueen" Mikhailova för att försöka utpressa honom och meddelade att han förbereder en förtalsanmälan.

Nu har också Boombl4s lagkamrat Oleksandr "s1mple" Kostyliev valt att kommentera skandalen. I en sändning på Twitch uttryckte sig en märkbart upprörd s1mple i hårda och extremt nedsättande ordalag om LiQueen.

— Alla varnade honom och sade "Kirill, gör inte det här", ha ingenting med henne att göra, säger s1mple i klippet.

— Jag hoppas att detta är allt och att det är slutgiltigt nu. Jag sade redan för en månad sedan att hon skulle utpressa honom och jag hade rätt som vanligt...

För ett par veckor sedan bänkades Boombl4 av Natus Vincere. Organisationen gjorde då klart att beslutet inte var kopplat till spelarens prestation på servern utan att han utgjorde "en hög risk för klubbens rykte".

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..