×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter turbulenta skilsmässan — Navi-stjärnan visar upp nytaget drogtest

1
Kirill "Boombl4" Mikhailov försöker att rentvå sitt namn efter förra veckans anklagelser.
Under förra veckan stormade det rejält kring Natus Vinceres bänkade in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov. I samband med att 23-åringen skilde sig från sin fru anklagades han bland annat för att vara drogberoende.

Boombl4 förnekade anklagelserna och meddelade att han förbereder en stämningsansökan för förtal. Under gårdagen valde den ryska spelaren också att visa upp ett negativt drogtest för att på så vis rentvå sitt namn.

I ett inlägg på Twitter visar Boombl4 upp en bild på sig själv med drogtestet. "Helt ren, tack för ert stöd allihopa", skriver han i inlägget.


För ett par veckor sedan meddelade Natus Vincere att organisationen valt att bänka Boombl4 då han utgjorde "en hög risk för klubbens rykte". Att beslutet har med Boombl4s publika och stormiga förhållande med LiQueen har inte bekräftats av organisationen, men flera lyfte redan innan skilsmässan att det kunde varit en faktor som påverkat.

Artikelbild: Boombl4/Twitter och Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..