×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Navi-stjärnan anklagas för drogmissbruk: "Jag blir utpressad"

2
Kirill "Boombl4" Mikhailovs ex-fru har delat en video som påstås visa hur den bänkade Natus Vincere-spelaren tar droger.
Natus Vinceres bänkade in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov har hamnat i rejält blåsväder under dagen. 23-åringen anklagas av sin ex-fru Lika "LiQueen" Mikhailova för otrohet och drogmissbruk, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

LiQueen följde upp sina anklagelser under dagen genom att posta en video på Telegram som påstås visa hur Boombl4 tar droger. I videon, som delats på Twitter, sitter en person som ser ut att vara Boombl4 vid ett bord och snortar ett vitt pulver.

I ett uttalande på Twitter skriver Boombl4 att han blir utpressad av sin ex-fru efter att paret skiljt sig under dagen.

"Idag skiljde jag mig från min fru och utpressades med bilder, videos samt stora mängder falsk information. Inom kort kommer jag att anmäla för förtal. Stort tack till alla för ert stöd och er förståelse under en svår tid för mig", skriver Boombl4.


Boombl4 och LiQueens äktenskap har varit föremål för mycket uppmärksamhet i CS:GO-scenen då Boombl4 friade till LiQueen från scenen i Avicii Arena efter att ha vunnit Majorn i Stockholm. Sedan dess har parets förhållande mestadels dragit till sig negativ uppmärksamhet bland annat då LiQueen postat pro-ryska inlägg på sociala medier efter landets invasion av Ukraina.

Boombl4 bänkades av Natus Vincere så sent som för ett par veckor sedan. Förklaringen till bänkningen var då att spelaren utgjorde "en hög risk för klubbens rykte".

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..