×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

s1mple i nytt uttalande om Boombl4: "Gjorde så många dumma misstag"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev menar att Kirill "Boombl4" Mikhailov delvis har sig själv att skylla för bänkningen.
Under förra veckan var Natus Vinceres bänkade in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov föremål för skandalösa rubriker världen över. Efter en infekterad skilsmässa anklagades Boombl4 av sin ex-fru för att vara både otrogen och drogmissbrukare.

Boombl4 svarade på anklagelserna genom att dels visa upp ett negativt drogtest och dels meddela att han förbereder en anmälan för förtal. Redan när Boombl4 bänkades för en månad sedan uttalade sig Oleksandr "s1mple" Kostyliev om situationen på Twitter. "Det är så här världen fungerar", skrev s1mple då.

Under en presskonferens inför Blast Premiers vårfinaler fick s1mple frågan om vad han menade med sitt uttalande. 24-åringen förtydligade då att han syftade på att Boombl4 agerat på ett tveksamt sätt vilket lett till negativa konsekvenser.

— Han gjorde så många dumma misstag och fattade dumma beslut som vi sade åt honom att inte göra, svarade s1mple.

— Det är så det fungerar. När du gör en massa misstag kommer du i slutändan att drabbas av karma.

Exakt vilka misstag s1mple syftar på framgick inte av spelarens svar men tidigare har stjärnan påstått att han och hans lagkamrater varnat Boombl4 för att umgås med sin ex-fru, ett råd som föll för döva öron.

I Blast Premiers vårfinaler agerar Denis "electronic" Sharipov in-game leader för Navi samtidigt som Victor "sdy" Orudzhev kliver in som lagets femte spelare. Laget förlorade sin första match i turneringen igår mot OG och spelar idag en direkt avgörande match mot BIG där vinnaren kniper grupp B:s sista slutspelsplats.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..