×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Natus Vincere bänkar stjärnan — ses som för stor risk

1
Lagkaptenen Kirill "Boombl4" Mikhaylov bänkas från Navi: "Är en hög risk för klubbens rykte."
Natus Vincere bänkar ikoniska lagkaptenen Kirill "Boombl4" Mikhailov. Detta bekräftade organisationen i ett pressmeddelande under gårdagen.

I pressmeddelandet skriver organisationen att Navi exkluderar boombl4 från den aktiva femman då han anses vara en hög risk för klubben rykte. Organisationen är även nogranna med att peka på att beslutet inte baseras på spelarens prestationer in-game.

Många spekulerar att orsaken till stor del beror på boombl4 ex-frus åsikter om Ryssland och Ukrainas krigssituation som delades på Instagram med hyllningar till Ryssland.

CS-legendar och lagkamrat Oleksandr "s1mple" Kostyliev hyllar boombl4 på sin Twitter och uttrycker sin sorg kring beslutet.

"Det är såhär världen funkar, jag vill tacka dig boombl4 för allt du har gjort, utan dig hade inte en enda spelare i vårt lag uppnått någon av bedrifterna vi upplevt tillsammans i lycka och sorg. Lycka till och kanske en dag så spelar vi tillsammans igen", skriver s1mple.

Ytterligare nyheter kring Navi-femman kommer enligt organisationen avslöjas vid ett senare datum.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..