×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Superersättaren: Team Liquid plockar in YEKINDAR till IEM Cologne

1
Den lettiska stjärnan ersätter Richard "shox" Papillon i säsongens sista stora turnering.
Den transferlistade Virtus.pro-spelaren Mareks "YEKINDAR" Gajinskis kommer att spela IEM Cologne med Team Liquid. Det meddelade den amerikanska organisationen under gårdagen.

Beskedet kommer efter att Liquid i söndags placerat både Richard "shox" Papillon och lages coach Eric "adreN" Hoag på bänken. Den lettiska 22-åringen, som utsågs till världens åttonde bästa spelare år 2021 av CS:GO-sajten HLTV, kliver in som ersättare för shox i säsongens sista stora turnering. Inhoppet i Liquid utgör spelarens första stora turnering där han spelar i ett engelskspråkigt lag.

För Liquid innebär IEM Cologne en sista chans att rädda en resultatmässigt svag vårsäsong. Under våren har Liquid åkt ut i gruppspelet i samtliga stora turneringar man deltagit i med undantag från ESL Pro League.

Liquid mönstrar följande femma under IEM Cologne:
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Nick "nitr0" Cannella
Josh "oSee" Ohm
Keith "NAF" Markovic
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..