×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Navi-chefen dementerar intresse för Virtus Pro-stjärnan: "Vi förhandlar inte"

1
Det är fortfarande oklart vem som ska ersätta Kirill "Boombl4" Mikhailov i Natus Vincere.
I slutet av förra veckan beslutade Natus Vincere att bänka sin in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov. Sedan dess har spekulationer om vem ska bli 23-åringens ersättare pågått intensivt.

En spelare som nämnts som en trolig ersättare är Mareks "YEKINDAR" Gajinskis. Den lettiska spelaren har fortfarande kontrakt med Virtus.pro men har begärt att få lämna laget efter att organisationens ryska ägare drabbats av sanktioner till följd av Rysslands invasion av Ukraina.

Spekulationerna om YEKINDAR har fått Navi-chefen Oleksii "xaoc" Kucherov att publikt dementera ryktena. I ett uttalande på Twitter skriver xaoc att det inte finns några pågående förhandlingar rörande stjärnan.

"Jag förnekar att vi skulle vara i förhandlingar om YEKINDAR", skriver Navi-chefen på Twitter.


En affär mellan Navi och VP skulle involvera en transaktion till VP:s ryska ägare. Eftersom Navi brutit alla sina affärsförbindelser med ryska organisationer utgör detta ett potentiellt hinder för en affär mellan lagen.

Artikelbild: Stefan Romare och Stefan Petrescu/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..