×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Team Liquid med stora förändringar — shox och adreN bänkade

1
Efter bara ett halvår i Team Liquid har Richard "shox" Papillon blivit bänkad. Men inte bara det, även lagets coach är placerad på bänken.
Det har inte varit ett lätt år för Team Liquid. Det nordamerikanska laget har endast lyckats ta sig till slutspel i en turnering, ESL Pro League.

Detta leder nu till att laget gör förändringar. Redan under Majorn ryktades om att Richard "shox" Papillon var intresserad av att lämna laget. Han har nu också blivit placerad på bänken.

Lite mer oväntad är att lagets coach, Eric "adreN" Hoag, har blivit bänkad. 32-åringen var med laget när de lyckades vinna Intel Grand Slam rekordsnabbt under 2019. Efter en paus på ett år återvände han till laget 2021 men står nu laglös. Både han och shox är dock fortfarande kontrarkterade till Liquid.

Team Liquid

Nick "nitr0" Cannella
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Josh "oSee" Ohm
Keith "NAF" Markovic

Richard "shox" Papillon (Bänkad
Eric "adreN" Hoag (Bänkad


Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..