×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Stjärnorna lämnar Virtus Pro — delvis på grund av Rysslands invasion: "Dags för en ny utmaning"

1
Organisationen bekräftar att lagets stora stjärna lämnar till följd av "internationella omständigheter"
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis och Timur "Buster" Tulepov lämnar den ryska organisationen Virtus.pro. Det meddelar organisationen via ett uttalande idag.

Ändringarna i lagets uppställning kommer inte som någon större överraskning för den som följt laget under våren. Ända sedan Rysslands invasion av Ukraina har transferrykten omgärdat organisationen som inte fått tävla under eget namn till följd av sanktioner riktade mot ryska oligarker.

Den lettiska spelaren YEKINDAR har sedan tidigare i flera intervjuer påtalat att han inte vet hur hans framtid ser ut till följd av invasionen. I Virtus Pros pressmeddelande bekräftar organisationen också att uppbrottet delvis sker på grund av "internationella omständigheter".

"Det var en fin resa ihop och jag är tacksam gentemot mina lagkamrater och Virtus Pro för möjligheterna de gav mig! Men det är dags för en ny utmaning och jag är lika hungrig som alltid. Vill visa alla vad jag kan", skriver YEKINDAR själv på Twitter efter beskedet.


Det är ännu okänt om de två spelarna skrivit på för något nytt lag. Det är också okänt vilka spelare som kommer att ersätta duon i VP. YEKINDAR utsågs till världens åttonde bästa spelare av HLTV förra året och lär vara hett eftertraktad på marknaden.

Med duon i laget lyckades VP bland annat vinna Flashpoints andra säsong år 2020, cs_summit 7 år 2021 och Dreamhack Open December 2020.

Virtus Pro har nu följande spelare i sin laguppställning:

Alexey "qikert" Golubev
Ali "Jame" Djami
Jenya "FL1T" Lebedev

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..