×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Bara en dag efter bänkningarna — Liquid presenterar daps som ny coach

1
Damian "daps" Steele är tillbaka i coachrollen. Nu tar han över Eric "adreN" Hoags plats i Team Liquid.
I helgen stod det klart att Team Liquid bänkad både Richard "shox" Papillon samt lagets coach Eric "adreN" Hoag. Många förväntade sig att shox inte ville fortsätta med laget med att adreN skulle bli bänkad kom som en överraskning för de flesta.

Under måndagskvällen presenterade de nu också vem som tar hans plats. Det blir ingen mindre än Damian "daps" Steele. Den kanadensiska profilen har tidigare spelat och coachat flera nordamerikanska storlag sedan starten av CS:GO.

Under 2020 valde han att gå över till Valorant men bytte snabbt tillbaka till Counter-Strike igen. Senaste coachuppdraget var för Evil Geniuses under förra året. Det var en tuff period för laget som inte lyckades ta sig till slutspel under en enda turnering. Liquid saknar fortfarande en spelare och lär vara tvungna att spela med en inhoppare under IEM Cologne.

Team Liquid
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Nick "nitr0" Cannella
Josh "oSee" Ohm
Keith "NAF" Markovic

Damian "daps" Steele (coach)


Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..