×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Prislappen på VP-stjärnan uppges vara flera miljoner kronor: "Hade inte råd med honom"

1
Virtus Pro vill ha riktigt bra betalt för Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis.
Efter en längre tids rykten valde Virtus.pro i slutet av maj att bänka och transferlista sin lettiska stjärna Mareks "YEKINDAR" Gajinskis. Sedan dess har 22-åringen bland annat ryktats vara på väg till Natus Vincere för att ersätta Kirill "Boombl4" Mikhailov.

Nu avslöjar Nemanja "nexa" Isaković att OG var intresserade av att signa spelaren. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg säger nexa att OG ville signa YEKINDAR men att organisationen valde att avstå efter att ha fått reda på prislappen.

— Vi försökte få YEKINDAR men hans buyout var omkring en miljon dollar (~10 miljoner kronor, reds. anm.) så det var en no-go för oss. Vi hade inte råd med honom, säger nexa i intervjun.

Istället för YEKINDAR signade OG Adam "NEOFRAG" Zouhar och Maciej "F1KU" Miklas. Med nyförvärven i laget har OG levererat riktigt fina resultat i Blast Premiers vårfinaler och slagit både Natus Vincere och ENCE Esports.

Klockan 16:30 spelar OG semifinal i turneringen mot Natus Vincere.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..