×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

Prislappen på VP-stjärnan uppges vara flera miljoner kronor: "Hade inte råd med honom"

1
Virtus Pro vill ha riktigt bra betalt för Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis.
Efter en längre tids rykten valde Virtus.pro i slutet av maj att bänka och transferlista sin lettiska stjärna Mareks "YEKINDAR" Gajinskis. Sedan dess har 22-åringen bland annat ryktats vara på väg till Natus Vincere för att ersätta Kirill "Boombl4" Mikhailov.

Nu avslöjar Nemanja "nexa" Isaković att OG var intresserade av att signa spelaren. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg säger nexa att OG ville signa YEKINDAR men att organisationen valde att avstå efter att ha fått reda på prislappen.

— Vi försökte få YEKINDAR men hans buyout var omkring en miljon dollar (~10 miljoner kronor, reds. anm.) så det var en no-go för oss. Vi hade inte råd med honom, säger nexa i intervjun.

Istället för YEKINDAR signade OG Adam "neofrag" Zouhar och Maciej "F1KU" Miklas. Med nyförvärven i laget har OG levererat riktigt fina resultat i Blast Premiers vårfinaler och slagit både Natus Vincere och ENCE Esports.

Klockan 16:30 spelar OG semifinal i turneringen mot Natus Vincere.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..