×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

friberg viral efter Valorant-tweet — hyllas av CS-fansen

1
Den svenska NIP-legendaren toppade Reddit med sina tweets om Valorant och CS:GO.
Sedan Dignitas valde att bänka och sedermera släppa sin CS:GO-femma har den svenska legendaren Adam "friberg" Friberg ägnat mer tid åt streaming än tidigare. Under gårdagen passade friberg på att testa Valorant och twittrade då att han skulle spela spelet.

"Testar Valorant, vi får se hur det är!", skrev friberg på Twitter klockan 11:10.


Någon längre Valorant-sejour blev det dock inte. Bara en och en halv timme senare, klockan 12:42, skrev friberg ett nytt inlägg där han kortfattat konstaterade att "vi är tillbaka på CS".


Den korta serien av tweets delades på Reddit av användaren whiteniteee där posten snabbt blev en succé. Faktumet att friberg valde att gå tillbaka till Counter-Strike så snabbt uppskattades av användarna som kunde relatera till beslutet.Posten låg i toppen av Reddit under hela gårdagen och friberg fick uppenbarligen en hel del uppmärksamhet från användarna.


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Valorant
Videokälla: UCC/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..