×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska stjärnornas ord efter Dignitas splittring: "Fortfarande redo att fightas"

2
De svenska Dignitas-stjärnorna ser alla fram emot att få visa upp sig i andra lag framöver.
Igår kväll meddelade Dignitas att organisationen lägger ner satsningen på sitt svenska CS:GO-lag. Beskedet innebär att de svenska spelarna Patrik "f0rest" Lindberg, Adam "friberg" Friberg, Jonas "Lekr0" Olofsson och Ludvig "HEAP" Alonso samt den norska AWP-spelaren Håkon "Hallzerk" Fjærli satts på transferlistan.

Efter Dignitas besked valde samtliga spelare att ta till Twitter för att tacka organisationen och uppdatera sina fans på vad deras framtidsplaner är. Utifrån uttalandena ser samtliga spelare fram emot att fortsätta sina spelarkarriärer i andra lag.

"Tack till alla som arbetar på Dignitas. Det har varit en fantastisk resa att arbeta med er. All kärlek till mina tidigare lagkamrater, jag önskar er all lycka framöver. Jag är fortfarande redo att fightas", skriver f0rest i sitt uttalande.


Lagets in-game leader Adam "friberg" Friberg valde också att tacka för sig samt hinta om att han är öppen för nya möjligheter.

"Mycket kärlek till all Dignitas-personal och mina tidigare lagkamrater, det har varit en vild resa de senaste åren. Mina fingrar kliar fortfarande", skriver friberg.


Lekr0 följde samma exempel som friberg och f0rest och gjorde det klart att han ser fram emot att få visa upp sig i ett annat lag framöver.

"Jag vill verkligen tacka all personal och mina lagkamrater för tiden tillsammans. Önskar er lycka till framöver! Ser fram emot mitt nästa äventyr, jag är fortfarande ivrig att visa alla mer av vad jag kan göra", skriver Lekr0.


Att Dignitas svenska talang HEAP inte är redo att hänga musen på hyllan kommer knappast som någon överraskning. 22-åringen skriver i sin kommentar att han är öppen för både svenska och internationella satsningar.

"Först och främst vill jag tacka mina lagkamrater och Dignitas-personalen för den här gången. Dignitas har gett mig möjligheten att undersöka vilka alternativ jag har. Jag är fortfarande hungrig och motiverad! Svenskt eller internationellt spelar ingen roll", skriver HEAP.


Artikelbild: Kalle Strömgren

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..