×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BOMBEN: Dignitas lägger ner svenska laget — legendarerna transferlistas

1
Dignitas satsning på de svenska legendarerna är över.
I januari 2020 presenterade Dignitas sin nysatsning på CS:GO. Efter över ett år utan lag valde organisationen att satsa på en i huvudsak svensk uppställning med grund i Ninjas In Pyjamas legendariska femma som dominerade scenen under åren 2012-2014.

Nu, två och ett halvt år senare, väljer organisationen att lägga CS:GO-laget på is och transferlista samtliga aktiva spelare. Femman har under en lång period försökt slå sig in bland världstoppen men inte lyckats nå hela vägen. Att Dignitas missade vårens Major verkar ha varit droppen som fick bägaren att rinna över.

De skriver i sitt pressmeddelande att de under de kommande veckorna kommer att utvärdera sin framtid i CS:GO och att ett nytt lag skulle kunna innehålla några av de spelarna som de nu transferlistar.

För svensk del innebär Dignitas beslut att tre av Sveriges mest meriterade spelare, Patrik "f0rest" Lindberg, Adam "friberg" Friberg och Jonas "Lekr0" Olofsson står utan lag. Även den svenska talangen Ludvig "HEAP" Alonso och den norska AWP-spelaren Håkon "Hallzerk" Fjærli står utan femma.

Dignitas var:

Patrik "f0rest" Lindberg
Adam "friberg" Friberg
Jonas "Lekr0" Olofsson
Ludvig "HEAP" Alonso
Håkon "Hallzerk" Fjærli

Faruk "pita" pita (coach)
Mikael "Sheddan" Mellström (analytiker)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..