×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dignitas bekräftar: Släpper alla svenska spelare och coacher från CS:GO-laget

1
Det är ännu oklart vad som väntar härnäst för de svenska legendarerna.
Dignitas lägger sin CS:GO-verksamhet helt och hållet på is. Det bekräftade organisationen genom ett pressmeddelande igår.

Beskedet kommer en månad efter att Dignitas gick ut med att man satt alla sina spelare på transferlistan. I samband med att spelarna transferlistades öppnade organisationen för en fortsättning inom spelet där någon eller några av spelarna skulle kunna fortsätta spela för laget, något som man nu alltså stänger dörren för.

Till följd av Dignitas senaste besked får alla svenska spelare och all svensk personal kring CS:GO-laget lämna organisationen. Den svenska coachen Faruk "pita" pita är en av de som nu kommer att få lämna laget.

"Jag har blivit meddelad att Dignitas drar sig ur CS:GO för stunden vilket innebär att jag släpps från mitt kontrakt. Tack till alla som jag fått jobba med under den här korta tiden, särskilt spelarna och management", skriver pita i ett uttalande på Twitter.


Vad som händer härnäst för spelarna är ännu inte känt. Det har tidigare ryktats om att den svenska talangen Ludvig "HEAP" Alonso kan vara aktuell som Fnatics femte spelare, en roll som Patrik "f0rest" Lindberg antog tillfälligt under förra veckans miljonturnering Pinnacle Cup Championship i Lund.

I samband med att spelarna transferlistades uttryckte dock samtliga spelare att de letar efter nya möjligheter för att fortsätta sina proffskarriärer.

Dignitas var:
Patrik "f0rest" Lindberg
Adam "friberg" Friberg
Jonas "Lekr0" Olofsson
Ludvig "HEAP" Alonso
Håkon "Hallzerk" Fjærli

Faruk "pita" pita (coach)
Mikael "Sheddan" Mellström (analytiker)

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..