×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce-affish i IEM Dallas-trailern — se den här

1
26-åringen förekommer i trailern till miljonturneringen IEM Dallas.
AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz har varit inaktiv hos Ninjas in Pyjamas efter att han blev sjukskriven på grund av mentala ohälsa i december. När han kan återvända till servern har varit föremål för spekulationer sedan dess.

Den 30 maj börjar IEM Dallas. 16 topplag kommer att delta, däribland NIP och dev1ce förra lag Astralis. I veckan släppte ESL en trailer för turneringen där arrangören gör en passning till situationen.

15 sekunder in i trailern kan man se en affisch där ESL efterlyser Nicolai Reedtz, med "fylligt hår, underbara ögon, stark käklinje." Det är inget mer som har sagts om situationen, men affischen har fått användare på Reddit att spekulera om stjärnans comeback.

Det är oklart om dev1ce kommer göra en comeback hos NIP eller om han på något annat sätt kommer vara en del av turneringen. Nyligen hintade NIP:s IGL Hampus "hampus" Poser dock om att det finns en framtid utan dev1ce.

Se hela trailern nedan

Artikelbild: ESL/Youtube
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..