×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

hampus hintar om en framtid utan dev1ce: "Detta är femman jag vill se oss fortsätta med"

1
Ninjas in Pyjamas lagkapten Hampus "hampus" Poser tror starkt på den nuvarande femman.
Ninjas in Pyjamas lagkapten Hampus "hampus" Poser hintar om en lineup utan Nicolai "dev1ce" Reedtz i en intervju med HLTV.

I intervjun diskuteras ämnen från resan i Majorn i Antwerpen till den nuvarande NIP-femman och prestationer från lagkamraterna. Under en fråga om hur viktigt det är att ha en stabil femma för att jaga mästerskapstitlar så svarar hampus på frågan.

"Det är väldigt viktigt att ha en stabil femma och nu tycker jag att vi har en väldigt bra femma. Detta är femman jag vill se oss fortsätta med.", säger hampus i intervjun.

I intervjun frågas det inte om dev1ce specifikt, men från alla svar givna från hampus är en framtid utan den danske stjärnan en möjlighet och vilja.

Under intervjun delar även lagkaptenen sina tankar kring prestationerna från Patrick "es3tag" Hansen och hur det funkar med honom på AWP-rollen.

"Det har varit bra. Han hade såklart en seg start, men det är många nya saker för honom. Att gå från lurker till AWP:are är en stor skillnad. Some AWP:are måste han kommunicera mycket mer saker. Daniel "djL" Narancic och Björn "THREAT" Pers har jobbat mycket med honom, tror jag, och han blir bara bättre för varje dag", säger hampus.

Detaljerna kring dev1ces sjukskrivning är i skrivande stund fortsatt oklara.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..