×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

pashaBiceps föreslår Snax som Boombl4s ersättare: "Har liknande fysiska attribut"

1
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski pitchar idé till Natus Vincere där Janusz "Snax" Pogorzelski fulländar femman.
Med Natus Vincere utan sin tidigare lagkapten Kirill "Boombl4" Mikhailov i femman föreslår nu den legendariska polska muskelmannen Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski en lösning.

pasha föreslår på Twitter att tidigare lagkamrat och legendar Janusz "Snax" Pogorzelski borde fylla den sista pusselbiten i Navi-femman.

"Som vi alla vet har Polen och Ukraina stor solidaritet mellan våra nationer. Jag tycker vi borde solidarisera ännu mer och låta Snax gå med i Natus Vincere. Janusz skulle passa perfekt i deras lineup då han har liknande fysisk form som Boombl4", skriver pasha på Twitter.

Trots att tweeten helt klart var i en skämtsam ton har CS-gemenskapen övervägt hur en Navi-femma med Snax skulle se ut på allvar efter polackens enastående insatser som inhoppare i ENCE Esports under IEM Dallas.

Navi besvarade förslaget på sin egna Twitter med en photoshoppad bild på Snax iklädd en officiell Navi-tröja och retweetade pashas idé.

Det största hindret gemenskapen ser för en möjlig Navi-femma med Snax är den klara språkbarriären i det rysktalande laget som innebär att Snax antingen skulle behöva lära sig ryska eller att hela laget byter till engelska.

Artikelbild: Pressbild/ESL/ELEAGUE

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..