×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Navi-stjärnan om kicken av Boombl4: "Hans fru gör konstiga saker"

1
Valerii "b1t" Vakhovskyi i känslosamt uttalande under livesändning.
Natus Vincere-stjärnan Valeriy "b1t" Vakhovskiy delade sina tankar kring bänkningen av lagkamraten Kirill "Boombl4" Mikhailov under en livesändning.

- Så många frågor kring Boombl4. Det är sorgligt eftersom vi spelade massor med honom, gick igenom mycket tillsammans. Men hans fru gör konstiga saker och jag vet inte vad, säger b1t under sändningen.

- Generellt är Kirill en bra spelare, han var bra att spela med men... Det är bara det att det är ett krig i Ukraina just nu, seriöst, dödande av civila, och hans fru publicerar, i min åsikt, oförståeliga saker. Foton med bakgrunden av pansarvagnar, asså...för mig är det helt fucked up, fortsätter b1t.

- Jag känner ju så många ukrainare, jag har vänner och de berättar vad som pågår och det är så jävligt det som händer.

- Jag var född och uppvuxen i Ukraina och jag bara... De bara kom till vårt land och tog saker, bestämde det de bestämde, men ingen gav dem rätten till att göra det här, avslutar b1t med i klippet från sändningen.


Kim "bru1ser" Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..