×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stjärnans hyllning till m0NESY: "Väldigt stolt över honom"

1
Nikola "NiKo" Kovač är imponerad över G2:s 16-årige AWP-talang.
G2 Esports knep grupp A:s sista slutspelsplats i IEM Dallas efter en tung 2-0-vinst mot Team Vitality. Ikväll spelar laget kvartsfinal i turneringen och ställs då mot brasilianska Furia Esports.

Inför kvällens möte intervjuade CS:GO-sajten HLTV G2:s stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač. I intervjun fick NiKo frågor om lagets stora AWP-talang Ilya "m0NESY-" Osipov varpå NiKo passade på att hylla 16-åringen rejält.

— Han har varit fantastisk hittills och han har förbättrats ända sedan han gick med, säger NiKo.

— Jag är verkligen överraskad över hur bra han hanterade allt. Han tog bara allt som en lärdom, och det var därför han förbättrades så snabbt. Jag är verkligen stolt över honom, och om han fortsätter jobba på sig själv tror jag att vi alla vet vad han kan.

Under Majorn i Antwerpen stormade det en hel del kring m0NESY efter att han använt en kontroversiell smokebugg. Turneringens admins hade tillåtit användandet på förhand men efter att m0NESY uppmärksammats valde alla lag att gemensamt besluta att inte göra det igen. Valve tog sedan bort buggen på rekordtid.

Enligt NiKo påverkade kontroversen inte honom eller resten av laget särskilt mycket.

— Jag kan inte prata för alla men för egen del brydde jag mig inte alls. Jag vet inte hur det påverkade m0NESY — antagligen litegrann eftersom han är ung och hela det brasilianska communityt var på honom — men det berörde inte oss som lag.

— Vi visste att vi inte gjorde något fel, vi visste att det var tillåtet och att det bara vara en taskig situation.

Kvällens match mellan G2 och Furia är schemalagd att starta klockan 20:00.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..