×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter Major-dramat — Valve snabbfixar smoke-bugg på rekordtid

1
Spelutvecklaren agerade snabbt efter gårdagens bugg-drama.
Under gårdagen hamnade Ilya "m0NESY-" Osipov och turneringsarrangören PGL i rejält blåsväder. Detta efter att det uppdagats att Majorns admins på förhand godkänt användandet av en kontroversiell smokegranat som gjorde det möjligt för m0NESY att se sina motståndare utan att de hade någon möjlighet att se honom.

Efter att flera proffsspelare öst kritik över adminbeslutet fattade de deltagande lagen en överenskommelse om att inte använda buggen trots att den var tillåten.

Nu har spelutvecklaren Valve klivit in för att lösa problemet. I en rekordsnabb hot-fix har utvecklaren tagit bort buggen från spelet och säkerställer på så vis att inga spelare med flit eller av misstag får ett övertag genom den.

"En kort uppdatering idag. Vi fixade en nyligen rapporterad smoke-bugg; du vet vilken", skriver CS:GO:s konto på Twitter.


Se m0NESY använda buggen i videon nedan:

Artikelbild: Kalle Strömgren och CS:GO/Twitter

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..