×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

G2-stjärnan om lagets svaga resultat: "Det fattas lagkemi"

1
Nikola "NiKo" Kovač hymlar inte om problemen som finns i G2 Esports.
Inför vårsäsongen stuvade G2 Esports om i sin femma för att ta viktiga kliv mot den absoluta världstoppen. Än så länge har dock de stora framgångarna uteblivit.

Lagets bästa resultat i år är en andraplats i IEM Katowice i februari men sedan dess har Stockholms-Majorns silvermedaljörer haft svårt att ta topplaceringar. Under gårdagen IEM Dallas-sändning fick lagets storstjärna Nikola "NiKo" Kovač frågan om vad laget behöver för att kunna prestera på den högsta nivån och öppnade då upp om situationen i G2.

— Det fattas flera saker i laget just nu. Först och främst saknas lagkemin. Vi jobbar på det väldigt hårt, men vi är inte på samma sida när vi spelar rundorna. Vi har inte jättebra lagspel, det känns off när vi spelar och det är något vi jobbar på.

— Vår map pool har också varit rätt dålig ända sedan Katowice. Det känns inte som att vi fått chansen att spela vissa av kartorna och när man inte spelat en karta på ett tag tappar man lite känslan, man glömmer vissa rundor och tappar timing och självförtroende.

Se NiKo svara på frågan nedan:

Efter gårdagens och nattens matcher i IEM Dallas ligger G2 illa till i gruppspelet. Laget vann sin öppningsmatch mot Movistar Riders men följde upp med en 0-2-förlust mot ENCE Esports. Klockan 01:00 natten till onsdag spelar laget en måstematch mot Astralis där G2 måste vinna för att inte åka ut ur turneringen.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..