×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

m0NESY ber om ursäkt efter smoke-buggen: "Man måste använda sitt huvud"

1
17-åringen erkänner att han inte borde använt exploiten.
Ilya "m0NESY-" Osipov hamnade i blåsväder efter att han använt en smoke-bugg under den pågående Majorn. När det kom fram att m0NESY frågat administratörerna om det var okej, och de hade godkänt det blev det ännu mer kalabalik i communityt. Lagen som deltog i turneringen kom gemensamt fram till att de inte skulle använda exploiten, och Valve fixade själva buggen dagen efter.

Nu har 17-åringen brutit sin tystnad. I en rysk video förklarar han sin sida av incidenten, och erkänner att det var fel att använda buggen: "Administratörerna tillät det, men det är tydligt att man måste använda sitt huvud och inte använda sådana saker, särskilt på Majorn. Så för det ber jag om ursäkt."

M0ESYs lag G2 Esports tog sig inte igenom till slutspelet på Majorn, men de kommer att synas i kommande IEM Dallas 2022 som börjar den 30:e maj.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..