×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

G2 till slutspelet i IEM Dallas — slår ut Team Vitality med 2-0

1
G2 säkrar A-gruppens sista slutspelsplats efter en stark 2-0-vinst mot Team Vitality i IEM Dallas.
G2 Esports säkrar sin slutspelsplats i IEM Dallas efter en dominant 2-0-vinst mot Team Vitality.


Den första kartan i matchen var Vitalitys kartval Dust2 och blev katastrofal för Dan "apEX" Madesclaire och company som i första halvan låg under med 2-13 på T-sidan och fick inom kort nådastöten av G2 som säkrade kartan med 16-7.

Matchen fortsatte på Inferno och blev denna gång ett betydligt jämnare möte mellan lagen med en knapp 8-7-ledning för Vitality på CT-sidan. Trots att Vitality tog ett överläge under andra halvan vände G2 helt på steken och tog hem kartan med 16-14 och därmed matchen.

Matchens dynamiska duo var kusinerna Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač som hade 46 respektive 43 frallor var vid matchens slut.

Vinsten för G2 innebär att de säkrat den sista slutspelsplatsen i sin grupp. För Vitalitys del innebär förlusten en eliminering från IEM Dallas med en prispeng på ca 60 000 kronor.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..