×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Reddit-användare tar fram ny ögonsäker flashbang-effekt — se den här

2
Förslaget kom efter att användare klagat på att flashbang-effekten skadar ögonen.
Att falla offer för en välriktad flashbang är inte bara förödande in-game. För den som spelar i ett mörkt rum kan den plötsligt ljusa skärmen också vara riktigt smärtsam.

Efter att problemet uppmärksammats i flera trådar på Reddit valde användaren /u/stndg att ta fram ett nytt flashbang-koncept som inte ska kännas lika skadligt för ögonen. I en tråd på Reddit visar användaren upp två olika förslag på hur flashbang-effekten skulle kunna se ut istället.

Det första förslaget är helt enkelt att byta ut den vita skärmen mot en svart skärm. Att skärmen blir svart istället för vit innebär en betydligt mindre ansträngning för ögonen.

Användarens andra förslag är att göra om effekten helt och hållet till en blurrad version där bilden görs suddig istället för att täckas helt och hållet av en färg.

I skrivande stund har stndgs tråd fått flera tusen upvotes och mängder av positiva kommentarer där användare föreslår att Valve ska implementera någon typ av ändring.

Se användarens förslag nedan:

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..