×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Topplista: Här är 5 av de dyraste CS:GO-skinsen just nu

2
Skulle du betala miljoner för ett skin? Här är fem av världens dyraste skins i CS:GO.
Att priserna på skins i CS:GO kan skjuta i höjden är ingen hemlighet. Nyhetssajten Dexerto gick häromveckan igenom vilka skins som är de mest värdefulla.

Här är fem av världens dyraste skins i Counter-Strike: Global Offensive.

5. Souvenir AWP | Dragon LoreEn av spelets kanske mest ikoniska skins; Dragon Lore. Nästan alla conditions av skinnet kostar skjortan för intressenter, men den dyraste av de alla är Souvenir-versionen i Factory New condition.

Uppskattat pris: ~200 000 SEK

4. AK-47 | Case Hardened (661)Ikoniska AK-skinnet Case Hardened kommer i många färger och skepnader och går som billigast inte mindre än 10 000 kronor på marknaden.

Den bästa versionen av skinnet kommer i pattern 661 och har så mycket blått som möjligt som visas på vapnet, det så kallade "blue gem"-utseendet.

Uppskattat Pris: ~350 000 SEK

3. Sticker | iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014En av, om inte den, mest eftertraktade stickern på marknaden som gjordes känd för dess otroliga sällsynthet och tjusiga utseende är iBUYPOWER-stickern i holografisk skepnad.

På rätt vapen och med rätt färgschema kan en spelare glänsa som aldrig förr med hjälp av den mytiska stickern.

Uppskattat pris: ~400 000 SEK

2. StatTrak™ M4A4 | HowlEn av CS:GO-historiens mest kontroversiella och eftertraktade vapenskin är M4A4 Howl som är otroligt sällsynt.

Efter skinnets skapelse visade det sig att konstverket på vapnet inte tillhörde den som publicerat skinnet tvingades Valve ta bort skinnet från weapon cases och omdesigna de versioner som fanns i spelares inventory.

Eftersom nya M4A4 Howls inte kan öppnas från weapon cases trycker sällsyntheten upp priset rejält på skinnet och går som lägst för ca 40 000 kronor men är som mest eftertraktad i StatTrak™-version med Factory New condition.

Uppskattat pris: +1 miljon SEK

1. ★ Karambit | Case Hardened (Blue Gem - 387)Med öppningschans på ca 1 av 371 miljoner cases är specifikt Karambit Case Hardened Factory New med pattern 387 en av CS:GO-historiens enhörningar och fortsätter klättra i pris.

Kniven har i skrivande stund fortfarande inte sålts från den mytomspunna och privata ägaren som fått erbjudanden på så högt som nästan 15 miljoner kronor.

Med spelsidan på kniven som är nästan helt blå är den unik och legendarisk i sitt blue gem-utseende och är därför extremt attraktivt för samlare och spelare.

Uppskattat Pris: +15 miljoner SEK

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..