×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stjärnans galna tur — unboxade kniv värd 10 000 kronor i sitt första case

1
Hur är det ens möjligt att ha så mycket tur?
Youtube-stjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren är inte direkt känd för att vara någon stor CS:GO-spelare. Under sina sändningar spelar Ludwig i princip alla andra spel än världens populäraste FPS-spel.

Häromdagen valde Ludwig dock att testa att spela lite Counter-Strike under en av sina sändningar. Det gjorde han minst sagt rätt i. Under sändningen öppnade Ludwig nämligen sitt första case någonsin och i lådan låg en M9 Bayonet Marble Fade — en kniv värd över 10 000 kronor.

I både chatten och kommentarsfältet överöstes Ludwig av berättelser från tittare som spenderat stora summor pengar på lootboxes och aldrig fått något så värdefullt.

Se Ludwig unboxa kniven här:

Artikelbild: Ludwig/Youtube och Skärmbild/CS:GO

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..