×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhTs fantastiska födelsedagspresent — fick sticker värd 150 000 kronor

3
Den svenska CS:GO-legendaren fick en speciell överraskning på sin födelsedag.
Igår fyllde den svenska CS:GO-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund 32 år. För att fira sin födelsedag höll GeT_RiGhT en nästan fem timmar lång födelsedagssändning på sin Twitch-kanal.

Under sändningen dök Trainwreck, en av plattformens största streamers, upp i chatten och berättade att han hade en födelsedagspresent till GeT_RiGhT. Kort därpå fick svensken en trade request där en Dignitas-sticker från IEM Katowice 2014 fanns.

Stickern är riktigt sällsynt och är i skrivande stund till salu för över 16 000 dollar (~156 000 kronor). Den oväntade och dyrbara gåvan lämnade GeT_RiGhT mållös.

Se GeT_RiGhT ta emot gåvan nedan:

Senare under dagen valde GeT_RiGhT att tacka Trainwreck på Twitter.

"Hur galet är det — Trainwreck kommer in på streamen, ger en donation och detta fina på min stora dag..?! Jag är fortfarande helt mindblown. Jag inte tacka dig nog, mannen... Vissa människor är bara något särskilt", skriver GeT_RiGhT.


Artikelbild: Skärmbild/Twitch och Skärmbild/CS:GO
Videokälla: Eden Arena Malta/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..