×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT avslöjar vilka ögonblick i karriären han är mest stolt över

2
Den svenska legendaren har många fina minnen från karriären att blicka tillbaka på.
Det har nu gått ett år sedan den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund hängde musen på hyllan och pensionerade sig från professionell CS för att istället satsa på sin Twitch-stream. Under gårdagen startade svensken en AMA-tråd på Reddit där han besvarar användarnas frågor.

På frågan om vilka ögonblick i hans karriär som GeT_RiGhT är mest stolt över lyfter svensken alla turneringsvinster han hade tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg och andra spelare. Han väljer att särskilt lyfta Fredrik "REZ" Sterners fantastiska insats i IEM Oakland 2017, Dreamhack Masters Malmö-vinsten 2016 och alla vinster mot rivalerna VeryGames.

"Men i allmänhet är jag stolt över alla ögonblick. Också de tuffa tiderna, man lär sig så mycket om sig själv och gruppen man spelar med att det inte går att byta ut det mot någonting annat. Sedan hade jag så klart velat vinna fler Majors istället för att få de där jävla andraplatserna", skriver GeT_RiGhT.



Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: GeT_RiGhT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..