×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: Svenskarna som anses vara bäst genom tiderna

1
Dot Esports har gett sig på det omöjliga uppdraget att lista världens bästa CS-spelare genom tiderna. På listan återfinns tre svenskar.
Häromveckan valde esportpublikationen Dot Esports att lista de tio bästa CS:GO-spelarna genom tiderna. Här är de tre svenskarna som fick plats på publikationens lista.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Enligt Dot Esports är GeT_RiGhT en av världens bästa CS:GO-spelare genom tiderna. Redan i 1.6 var svensken välmeriterad och lyckades ta med sin dominanta spelstil in i CS:GO-metan.

Trots att de sista åren i Ninjas in Pyjamas inte kantades av samma framgångar som under 2012—2013 menar Dot Esports att GeT_RiGhT för alltid kommer att bli ihågkommen som en av de största.

Robin "flusha" Rönnquist
Under perioden 2014—2016 dominerade flusha och Fnatic på världsscenen till den grad att flusha ofta anklagades för att fuska.

Precis som i fallet med GeT_RiGhT har flusha under de senaste åren inte lyckats nå upp i samma nivå som under glansdagarna i Fnatic. Kanske kan det nya projektet Gorillaz agera tändvätska?

Olof "olofmeister" Kajbjer
Den sista svenska spelaren som får plats på Dot Esports lista är olofmeister. Det är framförallt svenskens insatser i Fnatic som motiverar att han anses vara en av världens bästa genom tiderna.

Under olofmeisters tre år i Fnatic vann olofmeister två Majors och bidrog starkt till lagets framgångar och nämns ofta som en av världens bästa spelare genom tiderna. I morgon gör svensken dessutom comeback i Faze-tröjan.

Utöver de tre svenskarna på listan menar Dot Esports att Kenny "kennyS" Schrub, Ladislav "GuardiaN" Kovács, Marcelo "coldzera" David, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, Mathieu "ZywOo" Herbaut, Nicolai "dev1ce" Reedtz och Richard "shox" Papillon kan anses vara bäst genom tiderna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..