×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu kan du se vem som var bäst i 1.6 — GeT_RiGhT i toppen

2
Vem var egentligen den bästa spelaren i 1.6? Nu har du möjligheten att kolla upp gammal statistik för att ta reda på det. Detta genom att HLTV tagit tillbaka sin statistik i spelet.
När det kommer till statistik i Counter-Strike så är det ett ställe man går till, HLTV. Det är dock något som har saknats, statistiken från 1.6. Men nu är detta äntligen tillbaka. Nu kan alla riktiga statistiknördar grotta ner sig i statistik från så långt bak som 2004.

Men vem är det egentligen som har bäst rating genom alla tider i 1.6? Det är faktiskt den brasilianska AWP-legendaren Raphael "cogu" Camargo som toppar listan med 1.26 i rating. Strax bakom hittar vi svenska Christopher "GeT_RiGhT" Alesund på 1.24. Men den svenska legendaren har faktiskt hela 564 kartor mer spelade.

Men var det inte Patrik "f0rest" Lindberg eller Filip "Neo" Kubski som var bäst i 1.6? De ligger i sin all time rating på femteplats (Neo) och trettondeplats (f0rest). Viktigt att komma ihåg att detta endast är rating samt att detta är från alla kartor som HLTV har statistik på från 2004.

Detta innebär att vissa matcher och turneringar försvinner från de två legendarerna. Dessutom går det inte just nu att sortera på lagens världsrankingar, detta då det inte hölls en sådan världsranking som det finns idag på den tiden. Detta innebär att många spelare som kanske endast spelat mot sämre lag ligger högre upp än vissa spelare som nästan bara spelat mot den absoluta eliten.

HLTV började inte samla statistik fören 2009. Detta innebär tyvärr att det saknas många turneringar så som onlineligor och vissa CPL och ESWC. Statistiken från innan 2009 är hämtad genom demos. Det saknas också då såklart statistik från innan 2004. Men det är fortfarande kul att kika igenom och det ger en bild av hur bra spelare var. Vill du nörda ner dig i statistiken? Då hittar du den här.

Vilka är bäst egentligen?

2098 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..