×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

GeT_RiGhT och Gucci ska hjälpa unga CS-talanger: "Något jag själv saknade"

1
Den svenska legendaren och den italienska modejätten samarbetar i nytt projekt för att stötta unga CS-talanger.
Sedan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund officiellt avslutade sin proffskarriär i början av förra året har den svenska legendaren i huvudsak ägnat sig åt streaming. Under förra året hoppade han in som expert under IEM Katowice och gjorde en minicomeback i det svenska laget Lilmix.

Nu står det klart att GeT_RiGhT återigen involverar sig i den professionella CS:GO-scenen. Under helgen presenterades han nämligen som en av ambassadörerna för det nya CS:GO-projektet Gucci Gaming Academy.

Akademin, som är ett samarbete mellan den italienska modejätten Gucci och spelplattformen Faceit, har skapats för att hjälpa unga CS:GO-talanger att ta sig vidare i karriären. Genom talangprogrammet handplockas unga FPL-spelare och ges ekonomiskt stöd, coachning och hårdvara.

— Det här är något som jag själv saknade när jag var ung. Jag var tvungen att göra allting från grunden. Jag tror att min kunskap om både spelet och allt runtomkring kan vara användbart och jag tror att jag kan hjälpa människor att ta nästa steg, säger GeT_RiGhT i Gucci Academys presentationsvideo.

Se GeT_RiGhT prata om projektet nedan:

Artikelbild: Pressbild/Gucci Gaming Academy
Videokälla: Eden Arena Malta/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..